Belépés
Ezek a tápanyagok jót tesznek a szemnek
... koncentrációban van jelen a szem szöveteiben. Ez a tápanyag csökkenti a szemben kialakult gyulladást, illetve eltávolítja a szemből azokat a toxikus anyagokat, amelyek látási problémákat is okozhatnak.

A vitaminok és ásványi anyagok egyik legfontosabb előnye a makuladegeneráció, a glaukóma és a szürkehályog megelőzése. A szürkehályog kialakulásának kockázata alacsonyabb...
2024-04-16 19:23:19
A hagyma antibakteriális hatása elűzi a betegségeket
... molekuláinak leküzdésével. A szabad gyökök sok minden miatt kialakulhatnak, például a légszennyezettség vagy a cigarettafüst miatt, és cukorbetegséget, szívbetegséget és rákos betegséget is okozhatnak. A hagyma azonban nagyon hatékony a szabad gyökök elleni küzdelemben, és az általános egészségi állapotot is javítja.

A hagyma nagy mennyiségű prebiotikumot és rostot tart...
2024-04-14 20:20:15
Kíméletes méregtelenítés felsőfokon útifű maghéjjal
... rendkívül alaposan tisztít, vagyis garantáltan megköti és eltávolítja a vastagbélben lerakódott méreganyagokat, mégpedig azokkal a káros baktériumokkal együtt, amelyek krónikus betegségeket okozhatnak, s hosszú távon akár a belek rákosodását is kiválthatják. Megkönnyíti és rendszeressé teszi a székletürítést, az anyagcsere felgyorsítása és a bélrendszer tisztítása révén pedig fogy...
2024-03-10 22:10:15
Paszternák
... fogyasztása általában biztonságos, de vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások:

Fotodermatitisz: A paszternák leveleiben és szárában található vegyületek érzékenységet okozhatnak a napfény iránt, ami bőrirritációt és kiütéseket okozhat.
Allergiás reakciók: Néhány ember allergiás lehet a paszternákra, ami a szájban égő érzést, ajakduzzanatot vagy légzési nehézs...
2024-02-24 07:42:41
Miért nem egészséges gyakran gyorsétteremben étkezni?
... kockázatait.

Lehet, hogy a gyorsétteremben elfogyasztott ételek finomak és ízletesek, de az emésztőrendszerünk nem biztos, hogy kedvelni fogja ezeket. A sült krumpli és a hasonló ételek puffadást okozhatnak, de még székrekedés is kialakulhat. Ezek az ételek rostszegények, márpedig rost nélkül az emésztésünk renyhül, ez pedig nem tesz jót sem az emésztésnek, sem pedig az...
2024-02-18 22:11:58
A paszternák gyógyhatásairól
... fogyasztása általában biztonságos, de vannak lehetséges kockázatok és mellékhatások:

Fotodermatitisz: A paszternák leveleiben és szárában található vegyületek érzékenységet okozhatnak a napfény iránt, ami bőrirritációt és kiütéseket okozhat.
Allergiás reakciók: Néhány ember allergiás lehet a paszternákra, ami a szájban égő érzést, ajakduzzanatot vagy légzés...
2024-02-15 21:08:01
Cseresznye gyógyhatásairól


Népies elnevezései: Májusi korai, Münchebergi korai, Valerij Cskalov, Biggareau Burlat, Pomázi hosszúszárú, Jaboulay, Szomolyai fekete, Solymári gömbölyű, Sunburst, Germersdorfi, Hedelfingeni, Kavicscseresznye. Neveit településekről vagy az éréséhez köthető névnapokról...
2024-01-26 21:44:30
A tökmag egészségügyi előnnyei
... a tökmagok ízletes nassolnivalót és nagyon fontos védekezési vonalat jelentenek ezekkel a férgekkel szemben, amelyek alultápláltságot, helytelen növekedési mintákat és akár halált is okozhatnak.

Gyulladáscsökkentő hatás
Tanulmányok azt mutatják, hogy a tökmag gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek megeszik ...
2024-01-08 23:50:11
A csicseriborsó fogyasztásának előnyei
... csicseriborsót éjszakára, majd pároljuk puhára.

A hüvelyesek áztatása nemcsak lerövidíti a főzési időt, hanem eltávolít néhány olyan káros vegyületet is, amelyek problémákat okozhatnak a gyomor-, bélrendszerben, ami kellemetlen tüneteket, például puffadást okozhat.

Néhány gyors módja annak, hogy a csicseriborsót hozzáadjuk étrendünkhöz
A csicseriborsót...
2024-01-08 23:28:56
Táplálékok, amelyeket nem szabad újramelegíteni
... ügyeljünk arra, hogy nem minden ételt lehet és szabad újramelegíteni. Most egy csokorba szedtük azokat a táplálékokat, amelyek nem tűrik jól az újramelegítést és akár súlyos betegségeket is okozhatnak.

A tojás egészséges, hiszen sok fehérjét és antioxidánsokat tartalmaz. Amennyiben másodszor szeretnénk a tojást megmelegíteni, akkor a tojásban lévő fehérjék lebomlanak, é...
2023-12-27 21:25:21
1 2 3 ............42 43 ......63 64 ......83 84 85 
Címkék: Valerij Cskalov, Biggareau Burlat, hagyma antibakteriális, paszternák gyógyhatásairól, tökmag egészségügyi, csicseriborsó fogyasztásának, szem szöveteiben, tápanyag csökkenti, szemben kialakult, szemből azokat, toxikus anyagokat, szürkehályog megelőzése, szürkehályog kialakulásának, szabad gyökök, légszennyezettség vagy, cigarettafüst miatt, hagyma azonban, általános egészségi, hagyma nagy, vastagbélben lerakódott, káros baktériumokkal, belek rákosodását, anyagcsere felgyorsítása, bélrendszer tisztítása, paszternák leveleiben, napfény iránt, gyorsétteremben elfogyasztott, sült krumpli, hasonló ételek, ételek rostszegények, emésztésünk renyhül, éréséhez köthető, tökmagok ízletes, férgekkel szemben, egyik leggyakoribb, emberek megeszik, hüvelyesek áztatása, főzési időt, csicseriborsót hozzáadjuk, csokorba szedtük, tojás egészséges, tojást megmelegíteni, tojásban lévő, alultápláltságot, kavicscseresznye, tulajdonságokkal, gyógyhatásairól, fotodermatitisz, gyorsétteremben, cukorbetegséget,
© 2013 TVN.HU Kft.